Eesti Tervise Fond ning meditsiiniuudiste portaal www.arst.ee ootavad patsientide ettepanekuid, kes võiks pälvida tiitli Aasta Arst 2023. Aasta arsti auhind antakse välja juba 22. korda.

Oma hääle anda ja Aasta Arsti saab valida SIIN.

„Mul on siiralt hea meel, et iga aastaga tuleb aina rohkem juurde neid inimesi, kes soovivad oma ravi- või perearsti kohta hea sõna öelda ja tänada,“ ütles Eesti Tervise Fondi juhataja, perearst ja Riigikogu liige dr Eero Merilind. „Positiivne tagasiside ning tänu on igale arstile väga oluline – see annab kinnitust, et arst on teinud õigeid otsuseid ja oskab oma tööd väga hästi.“

Positiivne tagasiside ning tänu on igale arstile väga oluline – see annab kinnitust, et arst on teinud õigeid otsuseid ja oskab oma tööd väga hästi.

Patsientidel on võimalus panna oma hea kogemus kirja veebilehel www.arst.ee, esitatud kandidaatide hulgast teeb otsuse žürii, kuhu kuuluvad perearst Eero Merilind, Põhja-Eesti Regionaalhaigla Kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa ning terviseminister Riina Sikkut.

Oma lemmikarstist saab teada anda ka posti teel aadressil: Eesti Tervise Fond, Pärnu mnt 321, Tallinn 11620.

Pildil Aasta Arst 2022 dr Viivika Allas ja SA Eesti Tervise Fond juht dr Eero Merilind. Foto: Erakogu

Pildil Aasta Arst 2022 dr Viivika Allas ja SA Eesti Tervise Fond juht dr Eero Merilind. Foto: Erakogu

Kandidaate saab esitada kuni 20. detsembrini

Mullu valisid arstiveebi lugejad Aasta arstiks Rõuge ja Haanja pikaaegse perearsti dr Viivika Allase (pildil).

Aasta Arsti auhinna on alates 2002. aastast pälvinud dr Urve Prits, dr Priit Reedik, dr Tina Metsar, dr Vello Linnamäe, dr Ilja Lapidus, dr Sven Lindström, dr Aivar Ehrenberg, dr Rein Viilu, dr Krista Vinkel, dr Urve Mardna, dr Ilmar Kaur, dr Alge Vare, dr Andrus Loog, dr Peep Talving, dr Reet Tooming, dr Karmen Joller, dr Jüri Teras, dr Mall Lepiksoo, dr Alice Lill, dr Pille Mukk ning mullu dr Viivika Allas.

SA Eesti Tervise Fond on asutatud 25. mail 2007, mille eesmärk on eesti rahva tervise areng, aktiivse eluea pikenemine, tervislike eluviiside propageerimine ning terviseteabe jagamine.

Lisainfo:

Dr Eero Merilind, SA Eesti Tervise Fondi juhatuse esimees

Tel: + 372  51 12 901, e-mail: eero.merilind@ehf.ee