Sotsiaalministeerium

Pressiteade

09.03.2023

Sotsiaalministeeriumi sotsiaalala asekantsler Hanna Vseviov ning soolise võrdõiguslikkuse ja võrdse kohtlemise volinik Christian Veske osalevad sel nädalal koos delegatsiooniga kõrgetasemelisel naiste staatuse teemalisel kohtumisel ÜROs. Tänavuse kohtumise peateemad on innovatsioon, tehnoloogia ja haridus digiajastul.

Sotsiaalala asekantsleri Hanna Vseviovi sõnul on Eesti edu digiriigina maailmas tuntud ja tunnustatud. “Oleme paberivaba asjaajamise, e-valimiste korraldamise kui ka tehnoloogia ja IT-hariduse väga hea taseme poolest tuntud terves maailmas ning on väga tervitatav, et ka teised organisatsiooni liikmesriigid meie headest praktikatest ja elukorraldusest huvitatud on,” lisas Vseviov.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium