Meie inimestel on sagedane probleem lõhenev nahk nii kandadel kui ka sõrme otstes. Kevadeti esimeste päikesekiirte ilmnemisel, süveneb see probleem ja kuna liikumist tuleb rohkem, siis kannatavad jalad kõige enam koos sõrme otstega.

Vee joomine igapäevaselt ja kord nädalas naha koorimine leevendaks kuivumist!

Katsetada tuleks õrnatoimeliste nahakoorijatega nagu näiteks Saicara Peeling õrna toimeline koorija sidruni ja riisi iduõliga.

See toode on looduslikest materjalidest ja ilma säilitusaineteta. Hooldab nii kuiva, tundlikku, probleemset kui ka tervet ja normaalset nahka.

Kandu võib puhastada paksemast nahast lisaks koorimisele ka pimsskiviga.

Kreemitama peaks nahka ja kannalõhesid iga päev ja vähemalt paar korda päevas. Soovitame seda teha Saicara Foot Repair kreemiga, sest oleme 2 aasta jooksul aidanud klientidel vabaneda kannalõhedest selle abil.

Saicara Foot Repair sisaldab kastani ekstrakti, mis on hea vereringe parandamiseks, veresoonte läbilaskvuse suurendamiseks, vere hüübimise ja trombi ohu vähendamiseks. Samuti vähendab põletikku nahas ja sisaldab antioksüdante. Sobib nii  riskihaigetele kui ka rasedatele ja lastele.

Päike hakkab paistma ja nahk päevitub! Talvest on nahk stressis, mida saab teha, et üleminek suvele oleks mugavam ja tervislikum?
Mõnikord me ei märkagi kui sügame oma nahka, käsi või jalgu. Alles siis kui sügelus on juba ebameeldivaks muutunud hakkame otsima põhjuseid – miks sügeleb?

P.S.Ennem kui alustame, tahan sulle meelde tuletada, kui sügelus on väga ekstreemne, siis kindlasti helista oma perearstile. Tema oskab anda personaalsemat nõu ja abi sulle.

Elades Eesti külmas kliimas, võime unustada tarbida piisavalt vett ja niisutada oma nahka toitvate kreemidega. Vee joomine ja igapäevane nahahoolduse võib vähendada sügelust koheselt. Liiga palju päikest ühe korraga võib samuti tekitada ebameeldivat sügelust nahal. Lisaks vee joomisele soovitame kasutada niisutavaid kreeme kogu kehal. Näiteks vahtkreemi, mis ei jäta nahale rasvast tunnet. Saicara Mousse vahtkreem on mõeldud terve keha niisutamiseks. Sisaldab 10% nahasõbralikku uread, aprikoosituumaõli, granaatõuna puuviljaekstrakt ja porgandiseemneõli.
Miks on see sulle kasulik?
Kui sul on ekseemid, psoriaatiline nahk või väga kuiv nahk, siis see kreem aitab sind.

Porgandiseemne eeterliku õli kasulikkus:

Külmpressitud porgandiseemneõli pressitakse porgandiseemnetest ja seda kasutatakse kosmeetikatoodetes vananemisvastaste omaduste jaoks nahahoolduses. Samuti ennetav omadus seeninfektsioonide ja põletike tekkeks. Porgandiseemne eeterlik õli on näidanud antibakteriaalseid, seenevastaseid, põletikuvastaseid ja antioksüdantseid omadusi. Mida sellel ei ole, on porgandite vitamiinid ja toitained.

Antibakteriaalne:

Hiljutine uuring Trusted Source leidis, et porgandiseemneõli on efektiivne mitmete bakteritüvede vastu võitlemisel. Nende hulka kuuluvad Listeria monocytogenes, mis põhjustab listerioosi infektsioone, ja Staphylococcus aureus, mis tekitavad põletikke nahal. Selle tõhusus E-coli ja Salmonella suhtes oli väiksem.

Seenevastane:

Uuringud näitavad, et porgandiseemneõli teine keemiline ühend karotool vähendab taimede kasvu mõjutavate seente aktiivsust. Teine uuring Trusted Source näitab, et porgandiseemneõlil on teatav efektiivsus selliste pärmide vastu nagu Candida albicans ja Aspergillus.

Antioksüdant:

Uuring Trusted Source, mis viidi läbi rottidel, viitab sellele, et porgandiseemneõli võib olla tõhus antioksüdant. Samas uuringus leiti, et porgandiseemneõli võib olla kasulik ka maksakahjustuse vastu.

Granaatõunaekstrakti kasulikkus:

Granaatõunaekstraktis leiduvad antioksüdandid koos fütotoitainete, mineraalide, rasvhapete ja vitamiinidega toimivad sünergias, et nahka pleegitada ja edendada kollageeni tootmist. Kollageen on peamine nahas ja sidekudedes leiduv struktuurne valk ning see on absoluutne eluliselt tähtis rikkaliku, noorusliku välimuse jaoks.

Aprikoosituumaõli kasulikkus:

Aprikoos on eriti rikas oleiin- ja linoolhapete poolest. See on väga tervislik, kuna sisaldab märkimisväärses koguses E-vitamiini. On ideaalne kõigile nahatüüpidele. Imendub kiiresti, pehmendab nahka, eemaldab mustust ja annab loomuliku sära.

Urea kasulikkus :

Urea ehk karbamiid on niisutav aine, mis soodustab vee peetust nahas. Alates 10% Urea sisaldusest kreemis, tekib naha sarvkihi avamise toime kreemil. See on naha uuendamiseks väga kasulik. Toimib surnud naharakkude vastu, mis on näiteks iseloomulik sellistele seisunditele nagu ekseem.

Soovime Sulle palju päikest ja terveid jalgu! Ära unusta, et endast hoolimine on prioriteet mitte luksus!

Saicara tooteid saad tellida: www.jalaravitarbed.ee

Jalgade hooldus ja ravipediküür: www.jalaravikabinet.ee