Juunis alustas Pärnu Haigla naistehaiguste ja sünnitusosakonna juhatajana tööd dr Karin Tamm.

Dr Tamm on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna 1999.a ning Tartu Ülikooli Kliinikumis internatuuri 2000.a. Sünnitusabi ja günekoloogia residentuuri alustas ta samuti Tartus, kuid lõpetas juba meie rõõmuks Pärnus. Dr Karin Tamm on töötanud Pärnu Haiglas alates aastast 2007, mil ta alustas IV aasta residentuuri. Alates aastast 2018 on ta töötanud hinnatud naistearstina.

Pärnu Haigla kohta ütleb dr Tamm järgmist: „Ehkki Pärnu Haigla puhul on tegemist mitte väga suure haiglaga, siis on meil väga head ja kaasaegsed ravi ja diagnostika võimalused. Samuti toimib päris hästi erialade vaheline koostöö. Suhteliselt lihtne on vajadusel saada konsultatsiooni teise eriala spetsialistilt. Mul on terve hulk väga toredaid kolleege. Kõige rohkem positiivseid emotsioone tekitavad erialaselt keerulisemad sünnitused (esmalt tekitavad pinget), mis lõpevad hea tulemusega ja õnnelikud on nii pere kui personal. Tore on teadmine, et keerulistel hetkedel saab oma kolleegidele ja meeskonnale loota – kõik toimib ladusalt. Minu eesmärgiks on ka edaspidi teha kvaliteetset tööd ning erialaselt areneda.“

Kõige rohkem positiivseid emotsioone tekitavad erialaselt keerulisemad sünnitused (esmalt tekitavad pinget), mis lõpevad hea tulemusega ja õnnelikud on nii pere kui personal.

Tööväliselt pakub rõõmu sportimine värskes õhus. Viimased 10 aastat on dr Tamm olnud aktiivne Jõulu Suusaklubi harrastajate rühmas ja suusatab igal talvel mõned maratonid – tavaliselt vähemalt ühe ka väljaspool Eestit. Suusatamist ja suusaklubiga liitumist soovitab ta soojalt kõigile (vorm ja tase ei ole oluline – peamine on tahe). Lumevabal ajal naudib dr Tamm matkamist ja koeraga metsas jalutamist.

Pärnu haigla uudised