Sotsiaalministeerium

Pressiteade

26.04.2023

Eestis on kolmepäevasel visiidil Euroopa Liidu tervisealastele hädaolukordadele reageerimise asutuse HERA asejuht Laurent Muschel. Tänasel kohtumisel terviseala asekantsler dr Heidi Alasepaga on kõne all COVID-19 pandeemia õppetunnid ja ettevalmistused uuteks kriisideks, sh keemilisteks, bioloogilisteks, radioloogilisteks ja tuumaalasteks ohtudeks.

HERA asejuht Laurent Muscheli sõnul jätkavad HERA ja Eesti tihedat koostööd terviskriisideks valmisoleku ja neile reageerimise vallas. „Sel nädalal on meil kavas arutelud HERA algatuste üle, mis aitavad suurendada Eesti ja Euroopa Liidu valmisolekut tulevasteks tervisekriisideks, sealhulgas keemilisteks, bioloogilisteks, kiirgus- ja tuumaohtudeks.“

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium