Tervisekassa

Pressiteade

27.04.2023

Alates 12. aprillist on kõigile tervishoiutöötajatele kättesaadav uus Tervisekassa rahastatav ja Synbase OÜ pakutav teabehalduse otsusetoe teenus, mis aitab kiiremini kvaliteetseid raviotsuseid teha.

Tervishoiutöötajad puutuvad oma igapäevatöös kokku mitmete patsientidega, kelle sümptomid ei viita alati üheselt kindlale diagnoosile. Sel juhul peab näiteks arst või õde otsima informatsiooni mitmest allikast, kulutades tarbetult aega, et leida patsiendile õige diagnoos ja ravi. Teabehalduse otsustustugi pakub Eesti tervishoiutöötajatele ligipääsu kõige uuemale teaduskirjandusele ning võimaldab neil otsida ajakohast informatsiooni ning ravisoovitusi nii rahvusvaheliste kui kodumaiste ravijuhendite hulgast.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Tervisekassa