Miecys-Pharm OÜ

Pressiteade

31.01.2023

Kirke Pentikäinen. Foto: Miecys-Pharm OÜ

Käsimüügiravimite-, tervise- ja kosmeetikatoodete maaletooja Miecys-Pharm tegevjuhina alustas jaanuari algusest Kirke Pentikäinen, kes seab eesmärgiks ettevõtte pakutava sortimendi laiendamise ja uute rahvusvaheliste kaubamärkide Eesti turule toomise.

“Miecys-Pharm on Eesti turul tegutsenud juba üle 25 aasta – meie portfellis on näiteks sellised kaubamärgid nagu Humer, Urgo ja Magnesium Diasporal, mida leiab apteekidest kõikjal Eestis,” lausus varasema pika turundus- ja jaekaubanduse kogemusega Kirke Pentikäinen. “Samas on meie portfell märkimisväärselt laiem ning soovime seda Eesti turul ka rohkem teadvustada ja siinset kohalolekut suurendada.”

Pentikäineni sõnul on Miecys-Pharmi eesmärk 2023. aastal kasvatada nii pakutavate toodete valikut kui ka laiemat müügivõrku.

“Samuti plaanime turule tuua täiesti uue dermakosmeetika kaubamärgi ja tootesarja, fookusega müügil nii jaekaubanduses kui ka internetis,” märkis Pentikäinen.

Jaanuaris Miecys-Pharmi juhina alustanud Kirke Pentikäinen on varasemalt töötanud toidu- ja esmatarbekaupade e-poes Barbora, juhtides selle kiiret kasvu koroonapandeemia kõrghetkel.

Miecys-Pharm OÜ tooteportfelli kuuluvad erinevaid käsimüügiravimid, toidulisandid, meditsiiniseadmed ja kosmeetikatooted. Kõigis kolmes Balti riigis tegutseva Miecyse grupp esindab teiste seas selliseid rahvusvahelisi tootjaid nagu Protina (Diasporali kaubamärgi tooted) Saksamaalt, Urgo Healthcare ja Boiron Prantsusmaalt, So.Se PHARM Itaaliast, Novax Pharma Monacost ning Medicata Filia ja Mogemas Leedust.