Regionaalhaigla verekeskuse A negatiivse veregrupi verevarud on kriitiliselt madalad, kriitiline seis on ka 0 ja B negatiivsete veregruppide varudega. Ootame kõiki doonoreid veel enne jõulupühi esimesel võimalusel verd loovutama lähimasse vereloovutuspunkti.

Regionaalhaigla verekeskuse juhataja Ave Lellepi sõnul on hetkel haiglates mitu patsienti kelle elud sõltuvad just doonorite panusest. „Võta sõber kaasa, külastage lähimat verekeskust ja tehke üheskoos suurim kingitus ning kinkige abivajajatele juurde elupäevi,“ rõhutas Lellep.

Võta sõber kaasa, külastage lähimat verekeskust ja tehke üheskoos suurim kingitus ning kinkige abivajajatele juurde elupäevi.

Verd saab loovutada Estonia pst 1 asuvas Südalinna verekeskuses täna, 22. detsembril kell 8.00 – 16.00. Ülemiste doonorikeskus ootab doonoreid aadressil Valukoja 7 täna kell 9.00 – 17.00. Lisaks ootame doonoreid Lääne-Harju Vallavalitsusse.

Tuleval nädalal on selle aasta viimased võimalused veel verd loovutada 27., 28. ja 29. detsembril. Täpsem info ja ajabroneerimine: www.verekeskus.ee

Vereloovutusele tulles palume kaasa võtta isikut tõendava dokumendi.

Elina Riispapp, SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla kommunikatsioonispetsialist