Selle aasta kevadel valmis Ravimiametil esimest korda virtuaalne aastaraamat, mis võtab kokku ameti eelmise aasta suuremad kordaminekud ning annab ülevaate iga osakonna tööst 2022. aastal. Nüüd on valminud raamatust ka ingliskeelne versioon.

Valminud aastaraamat on peadirektor Katrin Kiiski sõnutsi uus ja värske mõte, mis viidi ellu, et koondada oma möödunud aasta ning arhiveerida interaktiivselt kogu möödunu.

„Oleme ameti vastutusalas kokkuvõtteid teinud seni valdkonniti, avaldades statistika aastaraamatuid, järelevalve kokkuvõtteid, kõrvaltoimete kokkuvõtteid jt ülevaateid. Kõik põhjalikud valdkondlikud ülevaated jäävad alles ka edaspidi, sest just need annavad teemast sisukama arusaama. Aastaraamat võtab kokku ameti eelmise perioodi tegevused kontsentreeritumalt, aga avab ka teemasid, mida senistes kokkuvõtetes ei leidu,“ sõnas Kiisk.

Aastaraamat võtab kokku ameti eelmise perioodi tegevused kontsentreeritumalt, aga avab ka teemasid, mida senistes kokkuvõtetes ei leidu.

Ravimiameti eelmise aasta märksõnadeks olid kindlasti Ukraina sõda, aga ka vaktsiinikindlustus, erinevad digiarendused ning rahvusvaheline töö. Aastaraamatus saavad lisaks tavapäraste kokkuvõtete kõrval tähelepanu ka labori, kliiniliste uuringute, IT-arenduste, aga ka rahvusvahelise töö tegemised ja tulemid.

  • Ingliskeelne aastaraamat on leitav SIIT.
  • Eestikeelne aastaraamat on leitav SIIT.

Head lugemist!

Ravimiameti uudised