Sotsiaalministeerium

Pressiteade

28.02.2023

Eile, 27. veebruaril avati Mustamäe meditsiinilinnakus pidulikult Regionaalhaigla uus Y-korpus, mis loob vähipatsientidele tipptasemel ravivõimalused, koondades Regionaalhaigla vähiravi tänapäevasesse ja patsiendisõbralikku keskkonda. Uue korpuse avasid ühiselt Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu, peaminister Kaja Kallas ja tervise- ja tööminister Peep Peterson.

Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu selgitas oma avakõnes, et eelkõige on uue Y-korpuse näol tegemist vähiravikeskusega. „Uus korpus annab meie patsientidele võimaluse tunda end ravikeskkonnas hästi, lähedastele võimaluse külastada patsiente individuaalsemalt, personalile võimaluse teha tööd tänapäevastes töötingimustes,“ selgitas Peedu ja lisas: „Suur tänu nii ehitajale Merko Ehitus Eestile, Põhjamaade Investeerimispangale, kes suurprojekti rahastas, kui kõigile haigla töötajatele, kes uue hoone valmimisse oma panuse andsid.“

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium