Sotsiaalministeerium

Pressiteade

08.02.2023

Sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo on täna visiidil Hiiumaal, kus külastab Hiiumaa sotsiaalkeskust ja osaleb Hiiumaa haigla sarikapeol. Samuti on kavas kohtumised Hiiumaa vallavalitsuses, Kõrgessaare päevakeskuses ning Hellamaa perekeskuses.

„Eesti riigi väiksust arvestades on väga oluline, et nii kvaliteetsed sotsiaalteenused kui ka arstiabi oleksid inimestele võimalikul lähedal ja kättesaadavad,“ ütles sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo. „Hiiumaa on näidanud head eeskuju olles kogukondlik selle sõna otseses tähenduses ning tehes tihedat koostööd ka riigiga. Niisamuti saab 2023. aastal teoks teenusmajade rajamine eakatele, mis jällegi Hiiumaa elanike elukvaliteeti tõstab.“

Hiiumaal on käimas nii haigla kui esmatasandi tervisekeskuste rekonstrueerimine, mille käigus uuendatakse Hiiumaa haiglas 2023. aasta lõpuks arstide tööruumid.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium