Suvi on kohal ja me kõik tahame sellest soojast ajast maksimumi võtta. Seda enam ei taha keegi haigeks jääda ja ilusate ilmadega kodus olla. Vitamiinid on siin sinu abiliseks! Innovaatilised ja populaarsust koguvad sprei vitamiinid aitavad Sinul vitamiinidest saada suuremat kasu ning tugevdada oma immuunsüsteemi parima tervise, kaunite juuste, särava naha ja suurepärase enesetunde jaoks. Toitumisnõustaja, treener ja NorVita brändi looja Kristi Aedma räägib, mis on spreivitamiinide eeliseks.

“Sprei vitamiinid on kõige uuem, efektiivsem ja innovaatilisem viis vitamiinide tarbimiseks. Seda sellepärast, et seda on lihtne teha ning sellest on nii palju rohkem võita,” ütleb Kristi ja soovitab traditsioonilised vitamiinid spreide vastu välja vahetada. “Igapäevaselt vitamiine võttes on mugavus ja muidugi efektiivsus ehk tulemus meie jaoks kõige olulisemad. Vastumeelselt ei taha keegi meist miskit teha ja ebamugavate kapslite ning tablettide neelamine on tihtipeale just seda. Lisaks sõltub traditsiooniliste vitamiinide imendumine meie seedimisest, mille puhul on inimestel aina rohkem probleeme, aga spreide puhul ei mängi üldse rolli.”

MIKS KASUTADA SPREI VITAMIINE?

4 väga lihtsat põhjust:

  • parem imendumine
  • mugavus
  • meeldiv maitse
  • pikk kasutusaeg

Meie seedimine on välja kujunenud tuhandete aastate jooksul toidu töötlemiseks ja seetõttu ei ole tablettide ning kapslite näol mikrotoitainete imendumine garanteeritud (imendub u 25-35% vitamiini kogusest tabletis). Lisaks sellele suureneb aina enam seedetrakti imendumishäirete esinemine (nt IBS ehk soole ärritussündroom, Crohni tõbi, tsöliaakia), mis takistavad vitamiinide ja mineraalide imendumist läbi soolestiku. Suukaudse sprei meetodi puhul jõuavad mikrotoitained läbi suu limaskesta otse vereringesse ning ei sõltu seedesüsteemi toimivusest, mistõttu on imendumine kuni 2,6 korda efektiivsem tablettidest (imendub u 75% vitamiini kogusest pihustuses).

Tabletid ja kapslid ei sobi samuti igaühele – neelamine on ebamugav või ei ole üldse võimalik laste ning vanurite puhul. Toidulisandite suhu pihustamine võib seega olla ka ainus võimalus, kuidas mikrotoitaineid toidule lisaks saada. Veel enam on sprei vitamiinid pisikeses mugavas pudelis, mis sisaldab sõltuvalt toitainest kuni 7 kuu päevaste annuste kogus.

“NorVita sprei vitamiinid on maitsvad, mis teeb nende tarbimise eriti meeldivaks. Kõik meie tooted on suhkruvabad ning hambasõbralikud. Oluliseks märksõnaks NorVita sprei vitamiinide juures on õhuvaba pudel,” toob välja Kristi. Tavalistes sprei pudelites, kuhu pääseb õhk ligi pärast avamist, hakkavad mikrotoitained järk-järgult hävinema. Õhuvaba pudel aga annab toodetele 2 aastat säilivusaega erinevalt tavapärasest kuuest kuust. Ei ole vaja muretseda säilivuse pärast, ei pea ära viskama pooleldi tarbitud vitamiine ja ei pea minema apteeki uute järgi.

KELLELE SOBIB?

Sprei vitamiinid sobivad kõigile nagu ka traditsiooniliste vitamiinide puhul. Kujuta ette, et sa ei pea lastele järgi jooksma selleks, et nad võtaksid ära vajalikud vitamiinid, vaid nad ise tahavad neid võtta. Imeline, eksole! Ja mitte ainult laste jaoks, vaid ka täiskasvanutena meeldivad meile ju ikka need asjad, mis meile maitsevad ning tekitavad soovi tarbida.

KUIDAS KASUTADA?

Sa ei pea ajastama vitamiinide võtmist, sa võid neid võtta ükskõik millisel hetkel. Lihtsalt pihustad soovitusliku pihustuste arvu suhu keele alla või põse siseküljele ja ongi tehtud. Vitamiinid imenduvad otse läbi suu limaskesta vereringesse. Ei ole vaja oodata, ei ole vaja vett peale juua, ainult pihustad.

EESTIS ARENDATUD JA TOODETUD SUUKAUDSED SPREI VITAMIINID
UUE TEHNOLOOGIAGA –  2,6 KORDA EFEKTIIVSEMAD!

NorVita on kodumaine toidulisandite tootja ja toetub tipptasemel toitumisalastele uuringutele, tuues kokku teaduse ja tehnoloogia ning luues uut ja lihtsamat viisi vitamiinide kasutamiseks – spreivitamiinid! Kõik tooted on NorVita enda meeskonna poolt välja arendatud ning valmivad nende enda tehases Tallinnas.

NorVita peamine eesmärk on muuta tervislik elustiil kiireks ja efektiivseks kõigi jaoks! Mugavalt kasutatav suukaudne sprei võimaldab kasvatada füüsilisi ja vaimseid võimeid ülimalt efektiivselt.

LEIA LISAENERGIA, MIDA SA VAJAD!

Sooduskoodiga TERVIS kõik tooted NorVita e-poest -10% www.norvita.ee

Instagram: norvita_supplements
Facebook: NorVita