Tervisekassa

Pressiteade

31.03.2023

Viimaste aastate jooksul on Tervisekassa suunanud üha enam raha haiguste ennetamisele ja inimeste tervise edendamisele. Laiendatud on näiteks vähi sõeluuringuid, krooniliste haiguste jälgimist, tervishoidu koolis, uuringuid lastele ja nende vanematele, jagatud tasuta gripivaktsiine ning rõhku on pandud ka terviklike raviteekondade ning e-lahenduste väljatöötamisele.

„Tervisekassa nimevahetus on tekitanud inimestes küsimusi ja mõningast segadust, kuid usume, et see on põhimõtteline ja vajalik muudatus Eesti tervishoius. Nime muutmine on seotud eesmärgiga rõhutada meie tegevuse lõpptulemust – oma tervise hoidmist ja taastamist. Tervisekassa ei ole passiivne raviarvete maksja, vaid toetab tervishoiuteenuste osutamist ja nende eest tasumist inimese vaates terviklikult, inime

Refereeritud artikkel täismahus siit: Tervisekassa