Sotsiaalministeerium

Pressiteade

31.03.2023

Tervise- ja tööminister Peep Peterson külastab Viljandi haiglat, kus tutvub uue haigla ja tervisekeskuse rajamise hetkeseisu ja edasiste plaanide, tervishoiu- ja sotsiaaltöö koostöökogemuse, sõltuvushaigete ravi- ja rehabilitatsioonikeskuse ning sundravi osakonna tööga.

„Viljandi haigla on olnud suunanäitajaks kogu Eesti tervishoiu- ja sotsiaalsüsteemile. Kerge on koostööst rääkida, olulisem ja tegelikkuses raskem on seda teha. Viljandi haigla alustatud paikkonna tervishoiu- ja sotsiaalteenuseid integreeriv PAIK projekt tõestas, kui palju paremad tulemused saame nende kahe sektori ühisel tegutsemisel. Koostöö käivitamisel saadud kogemuste toel saab nüüd samu samme teha juba ka teistes Eesti piirkondades,“ ütles minister Peep Peterson.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium