Sotsiaalministeerium

Pressiteade

19.03.2023

Tänase konverentsi pealkirjas sisalduv sõna koostöö on märgiline ja julgustav. Koostööl on tulemused, koostöö puudumisel tagajärjed. Ka lisaraha ei anna tulemust parema koostööta, ütles tervise- ja tööminister Peep Peterson täna Swissôtelis toimuval Regionaalhaigla onkoloogia- ja hematoloogiakliiniku konverentsil „Koostöö onkoloogias”.

„Täna ehitab riik uut valitsust ja kombib teemasid, millistes nähakse Eesti suurimaid murekohti ja tulevikuväljakutseid, arenguperspektiive. Poliitikud otsivad ühisosa ka lahendusteedes. Kui ühisosa ei leita või väärtused on erinevad, siis on neil teemadel edasiminekut raske oodata, sest vähest saab teha keegi üksi, ikka koostöös on vaja tegutseda,“ ütles minister Peep Peterson. „Minu jaoks on kindlasti olulisim neil läbirääkimistel jõuda ühise nägemuseni tervishoiu rahastamise küsimuses.“

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium