Eesti Haigekassa

Pressiteade

14.02.2023

Tervisekassa erakorralise otsuse alusel saavad alates 6. veebruarist kõik inimesed end gripi vastu tasuta vaktsineerida, kuniks vaktsiini jätkub. Hetkeseisuga on saadaval ligi 30 000 doosi, mida saab kiirematele pakkuda.

3. veebruaril allkirjastas Tervisekassa juhatus erakorralise otsuse, mille kohaselt pakutakse alates 6. veebruarist tasuta gripivaktsiini kõigile. „Seoses gripivaktsiini laojäägiga saame võimaldada tasuta vaktsiini kõigile soovijatele. Gripi vastu on võimalik end tasuta vaktsineerida kõikide Tervisekassa vaktsineerimispartnerite juures, kuniks vaktsiini jätkub,“ kinnitas Tervisekassa vaktsineerimise teenuse juht Hanna Jäe. Sel gripi hooajal on juba tehtud ligi 90 000 tasuta gripivaktsiini süsti riskirühmadele.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Eesti Haigekassa