Tallinna Tervishoiu Kõrgkool

Pressiteade

23.08.2022

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis on lõppenud avalduste ja dokumentide vastuvõtt rakenduskõrgharidusõppesse ja magistriõppesse. Populaarseim on konkurss õe õppekavale Tallinnas, kuhu soovib õppima minna 674 inimest.

Rakenduskõrgharidusõppesse (õde, tervisedendus, hambatehnik, tegevusterapeut, farmatseut, optometrist, ämmaemand) esitati kokku 1897 avaldust. Erinevatesse õppekohtadesse õe õppekavale (Tallinn, Kohtla-Järve ja Pärnu) esitati kokku 1024 avaldust. 214 inimest avaldas soovi õppida hambatehnikuks, 121 tegevusterapeudiks, 144 farmatseudiks, 123 optometristiks, 71 tervisedendajaks ja 200 ämmaemandaks. Magistriõppesse toimus vastuvõtt terviseteaduse õppekavale – avalduse esitas 90 inimest.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool