SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla, SA Eesti Tervise Fond

Pressiteade

09.03.2022

Hea kolleeg,

Ootame Teid osalema järjekorras juba viiendal Mehe Tervise konverentsil, mis toimub 7. aprillil 2022 Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses. Suur tänu kõigle, kes on juba konverenstile tulemas ja ennast veebilehel www.conference-expert.eu/et/mt2022 osalema registreerinud.

Konverentsil räägime uuematest ravisuundadest ateroskleroosi ja hüpertensiooni, diabeedi ravi vallas, meeste reproduktiivsust mõjutavatest teguritest nii geneetiku, kui praktkiku vaatenurgast ning mehi ohustavatest salakavalatest nakkushaigustest. Konverents on suunatud Eesti arstkonnale: perearstidele ja -õdedele, arstidele ja residentidele haiglates ning tervisekeskustes. Konverentsil osalejad saavad koolitustunnistuse 6-le akadeemilisele tunnile.

Teavet konverentsi ajalise ja sisulise kava kohta ning registreerumisvõimaluse leiate veebisaidilt www.conference-expert.eu/et/mt2022

Konverentsi osalustasu on 65€ ning konverentsil osalemiseks on vajalik eelregistreerimine. Soodushinnaga registreerumine on avatud kuni 15. märtsini.

Kohtumiseni Mehe Tervise konverentsil.