Sotsiaalministeerium

Pressiteade

25.01.2022

Tänasest on sotsiaalministeeriumi sotsiaalala asekantslerina ametis Hanna Vseviov, kes juhtis viimased kuus aastat sotsiaalministeeriumis laste ja perede osakonda.

Hanna Vseviov on sotsiaalministeeriumis töötanud alates 2010. aastast. Ta omandas 2012. aastal kiitusega (cum laude) sotsiaalteaduste magistrikraadi ja õpib hetkel demograafia doktorantuuris. Kuni 2021. aastani oli Hanna Vseviov ka Euroopa Nõukogu Laste õiguste juhtivkomitee büroo liige.

„Hanna Vseviov on sotsiaalvaldkonna tippekspert, kes laste ja perede osakonna juhina on andnud olulise panuse valdkonna arengusse nii siseriiklikult kui mujal, tuues Eesti erialases kogukonnas maailmakaardile ka rahvusvaheliselt“, ütles sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo. „Olen Hannaga koos töötanud ning tean, et ta on tubli ja võimekas juht. Ühtlasi rõõmustan selle üle, et sotsiaalministeeriumis kasvavad ja arenevad tulevased tippjuhid,

„On vähe poliitikavaldkondi, mis mõjutavad inimese elu ja heaolu niivõrd vahetult kui seda on sotsiaalvaldkond. Minu eesmärk on, et mure korral oleks riigi tugi inimesele võimalikult nähtamatu, mugav ja proaktiivne. Hiljutised kriisid näitavad ka, et sotsiaalsüsteem peab olema senisest paindlikum ja valmis kiirelt reageerima uutele vajadustele, ütles sotsiaalala asekantsler Hanna Vseviov. „Meditsiini ja tehnoloogiate areng ning nutikas andmete kasutamine võimaldab meil sotsiaalprobleeme tuvastada ja lahendada varasemast oluliselt kiiremini ja tulemuslikumalt. Minu soov on, et oleksime nende võimaluste kasutamisel julged.“

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium