Sotsiaalministeerium

Pressiteade

24.12.2021

Pühad on andmise aeg ning parimad kingid on abikäsi, lahke pilk ja hea muusika. Muusika, mis mõtestab argipäeva või sirutab mõtted sellest eemale, laseb uuesti kogeda juba tuttavat ja sütitab ootuse tulevaste aegade järele.

Muusika toidab nii kuulaja hinge kui tegija keret, nii et lasime oma päkapikkudel valmistada menüü meie lemmikpaladest. Selles on tihkelt head ja paremat, oma- ja välismaist, pehmet ja krõbedat ning nii värskemat kui ka aastaid laagerdunud kraami, mis kokku maitsevad ometi just nagu lõppev aasta.

Igaühel on südamelaul, igaühel on see isemoodi. Vahel me pappi ei saagi, a kas on vajagi. Seda veel ei tea, seda veel ei tea, kas on see halb või on see hea. Nii see läheb, kulub aeg jälle võluväel. Kusagil teispool vikerkaart… kui ootad veidi ja seisatud, siis paremini näed.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium