Eesti Rahvusringhääling

Pressiteade

10.07.2021

Terviseameti peadirektori asetäitja Mari-Anne Härma sõnul tuleks kehtestada piirangud, kui koroonaviiruse levik hakkab mõjutama plaanilist ravi ning Tervise ja tööminister Tanel Kiige sõnul ei taheta viiruse kolmanda laine ajal ühiskonda taas täielikult sulgeda. Maailma Terviseorganisatsioon ning Haiguste Ennetamise ja Tõrje Euroopa Keskus on andnud hoiatuse, et Euroopa liigub koroonaviiruse kasvutrendi suunas, rääkis terviseameti peadirektori asetäitja Mari-Anne-Härma. Viiruse kolmandat lainet hakkab tema sõnul iseloomustama jätkuv haigestumise tõus nii, et viirus ei levi koldepõhiselt nagu praegu, mil nakatumisjuhtumid on tihedalt omavahel seotud, vaid näha on taustahaigestumise kasvu mitmel pool Eestis

Refereeritud artikkel täismahus siit: Eesti Rahvusringhääling