25. märtsil avatakse Tallinna Stockmanni kaubanduskeskuse 5. korrusel uuenduslike taastusravi võimalustega Medicumi kesklinna esindus. Medicum on Tallinna ja Harjumaa suurim ambulatoorse taastusravi osutaja.

„Medicumi kesklinna esinduse avamisega toome taastusravi patsientidele lähemale ning laiendame ja arendame teenuste valikut,“ sõnas Medicumi taastusravi ja rehabilitatsiooni valdkonna juht Priit Eelmäe. „Medicum arendab neurorobootika suunda, et pakkuda terviklikku lahendust pea- ja seljaaju kahjustusega patsientidele ning progresseeruva närvihaigusega patsientidele. Medicumi kesklinna esinduses hakkavad patsiente toetama tipptehnoloogilised käe- ja kõnnirobotid ning spetsiaalses jõusaalis läbi viidav füsioteraapia,“ sõnas Eelmäe.

Lisaks laste ja täiskasvanute neuroloogilisele taastusravile on Medicum spetsialiseerunud kopsu- ja südamehaiguste, skeleti-lihassüsteemi probleemide ja vähiravi järgsele taastusravile.

„Taastumise teekonnal on oluline, et inimesed saaksid käia kodu lähedal väga hästi ligipääsetavas kohas professionaalset terviseabi saamas. Inimeste huvi oma tervist taastada ja toimetulekut parandada on tõusuteel, näiteks on kasvanud huvi naiste vaagnapõhja füsioteraapia ja taastusravi osas,“ kirjeldas Priit Eelmäe.

Medicumi Kesklinna esinduses pakutakse koostöös Eesti Liikumispuudega Inimeste Liiduga füsioteraapia teenuseid spetsiaalselt liikumispuudega inimestele, sealhulgas ratastooli kasutajatele, kohandatud HUR jõusaalis.

„Medicumi eelis on terviklik ja toetatud patsiendi terviseteekond – meil on perearstiabi, eriarstiabi, taastusravi ja diagnostika ühes keskuses koos nii Lasnamäe kui ka avatavas Kesklinna esinduses. Mitmekülgse ja integreeritud terviseabi pakkumine on olnud Medicumi strateegiline suund juba aastaid. Nüüd toome mugavalt kättesaadavad tervishoiuteenused ka kesklinnas elavate ja töötavate inimesteni,“ sõnas Medicumi tegevjuht Tõnis Allik.

Aprillis alustab Medicum kesklinna esinduses lisaks taastusravile laia erialavaliku ja diagnostiliste võimalustega eriarstiabi ning perearstiteenuste pakkumist, broneerimine vastuvõttudele algab 25. märtsil.

Kesklinna esindus kannab Medicumi uut logo ja brändi.

Medicum on Eesti suurim haiglavälist üld- ja eriarstiabi pakkuv tervishoiuasutus. Medicum aitab luua tervemat kogukonda, pakkudes inimkeskset ja terviklikku terviseteekonda. Medicum loob sünergia perearstiabi ja iseseisva õendusabi, eriarstiabi, taastusravi ja rehabilitatsiooni ning pilt- ja funktsionaaldiagnostika ja terviselabori vahel.

Pressiteade
Medicum
21.03.2024

Fotod: Rait Tuulas