Sotsiaalministeerium

Pressiteade

09.01.2023

Tervise- ja tööminister Peep Peterson on täna, 9. jaanuaril visiidil Tartus, kus külastab Tartu Ülikooli Kliinikumi harvikhaiguste kompetentsikeskust ja Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi. Samuti on kavas kohtumine Tartu Eakate Nõukojaga.

„Eesti väiksust arvestades on nii mõnegi haruldase haiguse põdejaid siin vaid üksikuid, nii võib patsiendil ja tema lähedastel kergesti tekkida tunne, et nad on oma murega üksi. On tänuväärne, et 2021. aasta lõpul Tartu Ülikooli Kliinikumi juurde loodud harvikhaiguste keskus koondab nii Eestist kui rahvusvahelistest võrgustikest parima teadmise, et aidata harvikhaigusega patsientidel ja nende pereliikmeil leida parim tee tervisemuredega toimetulekuks,“ ütles tervise- ja tööminister Peep Peterson.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium