Eesti Haigekassa

Pressiteade

18.11.2022

Alates 1.jaanuarist vastutab ravimilao eest Eesti Haigekassa. Selleks on sõlmitud leping Magnum Logistics OÜ-ga, kellega koostöös väljastatakse edaspidi haigekassa lepingupartneritele vajalikke haiglaravimeid ja vaktsiine.

Vaktsiine ja haiglaravimeid, mida tavapäraselt on tellitud Terviseameti regionaalosakonnast, väljastatakse sealt novembri lõpuni. Alates 1. detsembrist on Terviseameti ravimiladu suletud, seal viiakse läbi inventuur ja seejärel kolitakse ravimid ja vaktsiinid uuele pinnale. Magnum Logistics OÜ alustab uute tarnete välja saatmist 2. jaanuarist. Kuna laost väljastatakse vaid vaktsiine ja haiglatele vajalikke ravimeid, siis apteekides müüdavaid ravimeid see muudatus ei puuduta.

Kuna ravimiladu on kolimise ajal kuu aega kinni, on sellest teavitatud kõiki tervishoiuteenuse osutajaid ja apteeke, et nad saaksid kolimise ajaks vajalikke koguseid varuga ette tellida.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Eesti Haigekassa