Sotsiaalministeerium

Pressiteade

14.03.2022

Homme, 15. märtsil, ülemaailmsel sotsiaaltöötajate päeval, kuulutab Eesti Sotsiaaltöö Assotsiatsioon Jõhvi Kontserdimajas välja 2021. aasta parimad sotsiaalvaldkonna töötajad ja valdkonda panustajad.

Iga-aastane tunnustamise konkurss võimaldab esile tõsta oma piirkonna, valla või asutuse kõige tublimaid sotsiaalvaldkonna töötajaid ja valdkonda panustajaid, kes on oma pühendunud tegutsemisega muutnud inimeste ja kogukonna elu paremaks. Tunnustusüritusel esineb videotervitusega sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo. Sel aastal tunnustab sotsiaalministeerium iga kategooria laureaate rahalise preemiaga.

„Sotsiaalvaldkonna töötaja puutub kokku kõikide oma kogukonna liikmetega ning seetõttu on tema roll olla kogukonna südameks. Ta teab ja tunneb oma piirkonna inimeste rõõme ja muresid ning otsib pidevalt lahendusi. Tunnustan kõiki, kes on valinud oma kutsumuseks sotsiaaltöö, andes endast iga päev ära maksimumi, õppides ja luues uusi väärtusi, saades inimestelt vastu soojust ja tänutunnet,“ ütles sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo.

Eilse seisuga on Eestisse jõudnud 14 700 Ukraina sõjapõgenikku. „Olen tänulik nendele inimestele, kes on juba praegu olnud aktiivsed ja aidanud sõja eest põgenenud peredele vajalikku abi korraldada. Vabaühenduste kõrval ongi lähikuudel just omavalitsused ning ka sotsiaalvaldkonna töötajad riigile oluliseks partneriks, et pakkuda Ukrainast saabunud peredele ja lastele turvatunnet,“ lisas minister Riisalo.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium