Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis alustab juba kümnes koolitusprojekt „Õed tagasi tervishoidu“

2024-10-21T15:39:12+03:00Uudised|

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis on alanud registreerimine juba 10. korda toimuvale koolitusprojektile „Õed tagasi tervishoidu”, mille eesmärgiks on julgustada pikka aega õe tööst eemal olnuid naasma tervishoidu.

2025. aasta jaanuaris algav projektipõhine õpe „Õed tagasi tervishoidu“ valmistab õendussektoris pikemat aega mittetöötanud õdesid ette õe teooria- ja praktikaeksami sooritamiseks, mis annab võimaluse nende kandmiseks tervishoiutöötajate registrisse. Koolitusel on võimalik osaleda ka tervishoiutöötajate riiklikus registris registreeritud õdedel ja ämmaemandatel, kes ei ole alates 2019. aastast Eesti tervishoiuteenuse osutaja juures õena töötanud. Projekti rahastab Sotsiaalministeerium.

Juba kümnendat korda alustav projekt on olnud väga edukas ning paljud õed, kes on kutsetööst eemal olnud, on saanud seeläbi oma eelnevaid teadmisi täiendada ning naasta õe erialale. Alates 2015. aastast Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis läbi viidud projektis on osalenud 170 inimest.

Registreerimine on avatud 21. oktoobrist 27. novembrini 2024. Õppetöö toimub tsüklitena jaanuarist maini 2025. Koolitus on tasuta.

Rohkem infot ja õppetööle registreerimine on SIIN.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool
PRESSITEADE
21.10.2024

Päisefoto: Tallinna Tervishoiu Kõrgkool

Jaga seda artiklit...

Go to Top