Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis lõppes 30. juunil avalduste ja dokumentide vastuvõtt rakenduskõrgharidusõppesse ja magistriõppesse. Populaarseim on taas konkurss õe õppekavale Tallinnas, kuhu esitas avalduse 753 inimest (2022. aastal 674 inimest).

Rakenduskõrgharidusõppesse (õde, tervisedendus, hambatehnik, tegevusterapeut, farmatseut, optometrist, ämmaemand) esitati kokku 1945. avaldust (2022. aastal 1897 avaldust) ning magistriõppesse terviseteaduse õppekavale 141 avaldust (2022. aastal 90). Kokku esitas 12.-30. juunil toimunud vastuvõtul avalduse 2086 inimest.

Rakenduskõrgharidusõppesse (õde, tervisedendus, hambatehnik, tegevusterapeut, farmatseut, optometrist, ämmaemand) esitati kokku 1945. avaldust.

Erinevatesse õppekohtadesse õe õppekavale (Tallinn ja Kohtla-Järve) ja õe tasemeõppesse esitati kokku 1016 avaldust.

  • 256 inimest avaldas soovi õppida hambatehnikuks,
  • 222 ämmaemandaks,
  • 143 farmatseudiks,
  • 122 optometristiks ja
  • 85 tervisedendajaks.

Sügisel alustab Haapsalus tegevusterapeudi õppekava õpperühm – sinna esitas avalduse 101 inimest.

Suurim konkurss on hambatehniku õppekavas (21,33 avaldust kohale), järgneb ämmaemanda õppekava (11,10 avaldust kohale) ja optometristi õppekava (7,63 avaldust kohale).

Täna (3. juuni) pärastlõunal avalikustatakse SAIS-is rakenduskõrghariduse õppekavade vastuvõtutesti tulemused. 4.–12.juuli toimuvad magistri ja rakenduskõrghariduse õppekavade vastuvõtuvestlused ning 14. juulil avalikustatakse magistri ja rakenduskõrghariduse õppekavale vastuvõetute nimekirjad. Pärast seda on vastuvõetutel kuni 17. juulini aega kinnitada oma õppimatulek SAIS-is või e-posti aadressil: vastuvott@ttk.ee.

Kutseõppesse toimub avalduste ja dokumentide vastuvõtt 17. juulist 2. augustini SAIS-is ja 31. juulist 2. augustini kõrgkoolis kohapeal (Tallinnas ja Kohtla-Järvel).
Rohkem infot kutseõppe suvise vastuvõtu kohta leiad SIIN.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli uudised