Sotsiaalministeerium

Pressiteade

20.02.2023

Tervise- ja tööminister Peep Peterson ja terviseala asekantsler dr Heidi Alasepp tunnustasid täna, 20. veebruaril Maarjamäe lossis toimunud pidulikul vastuvõtul viimaste aastate tegusamaid tervisedendajaid igast Eesti maakonnast. Riikliku tunnustamisega tõstame esile rahvatervise valdkonda arendanud ja tervisedendamisse panustanud inimesi.

„Üle mitme aasta saame tänada inimesi, kes on pühendunult panustanud meie inimeste tervise edenemisse. Seda tööd ei mõõdeta eelmisel ööpäeval päästetud eludes nagu seda saab teha haiglas. Edendamise töö tulemus on hoiakud ja käitumisharjumused, mis hoiavad inimest ennast ja mida inimene annab edasi ka oma pereliikmetele. Tervisedendus ei ole retsepti kirjutamine, vaid mitmekesine ja järjepidev töö,“ ütles tervise- ja tööminister Peep Peterson.

Refereeritud artikkel täismahus siit: Sotsiaalministeerium